Följande tips må gå till världshistorien som ett av tidernas mest
usla och får nästan Oprahs bantningsklassiker "panera saker i mortlade cornflakes och låtsas att det är gyllene knaprig frityrsmet"
att framstå som ett genidrag.
Men ändå... Liksom Oprahs tips handlar det här om hur man kan plantera in krisp i en maträtt för att skapa lite karaktär – den här gången på ett än mer
idiotsäkert sätt, nämligen helt enkelt genom att addera knäckebröd! Jag kom
på det hela av en slump när jag råkade smula lite knäckebröd i en tradig bönsallad. När jag sen tuggade i mig brödsmulorna tillsammans med bönorna uppstod en maxad specialeffekt i munnen och det blev som att munnen i ren förvirring tolkade det hela som något betydligt lyxigare och mer storslaget.
Alltså – smula över lite
knäckebröd nästa gång det är matdags! Viktigt är dock att man smular knäckekrisp precis innan man ska äta, i annat fall uteblir troligen eftersträvad effekt effekt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar