lördag 18 maj 2013

Idiotsäkert tips på "krisp"

Följande tips må gå till världshistorien som ett av tidernas mest usla och får nästan Oprahs bantningsklassiker "panera saker i mortlade cornflakes och låtsas att det är gyllene knaprig frityrsmet" att framstå som ett genidrag.

Men ändå... Liksom Oprahs tips handlar det här om hur man kan plantera in krisp i en maträtt för att skapa lite karaktär den här gången på ett än mer idiotsäkert sätt, nämligen helt enkelt genom att addera knäckebröd! Jag kom på det hela av en slump när jag råkade smula lite knäckebröd i en tradig bönsallad. När jag sen tuggade i mig brödsmulorna tillsammans med bönorna uppstod en maxad  specialeffekt i munnen och det blev som att munnen i ren förvirring tolkade det hela som något betydligt lyxigare och mer storslaget.

Alltså smula över lite knäckebröd nästa gång det är matdags! Viktigt är dock att man smular knäckekrisp precis innan man ska äta, i annat fall uteblir troligen eftersträvad effekt effekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar