måndag 20 maj 2013
Sofistikerad äggmacka
Man skulle kunna tro att det här är ett utslag av dålig smak – men det är det inte. Det är nämligen min nya ytterst sofistikerade favoritmacka och den utgörs av knäckebröd, smör, kokt ägg, kaviar, majonnäs (från Kavli – BTW mycket godare än den här skitmajonnäsen) och svartpeppar. Inga konstigheter, inga svårigheter men väldigt tillfredsställande om man är "lite sugen". Jag är ju verkligen inte den första, snarare den sista, att tota ihop ägg och majonnäs och ägg och kaviar – men att sen kombinera dessa två tub-förpackade produkter i ett virrvarr av "smörgåstopping" tycker jag faktiskt är något av ett genidrag, om än i det lilla.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Jag vill slå ett slag för Hellman's, en jävla bra majo! Den amerikanska klassikern som är vitare till färgen än Kavlis och Findus, inte lika söt utan mer syrlig. Har ersatt smöret på min macka iallafall!
SvaraRaderaTack för tipset William! Har varit och nosat lite försiktigt på Hellman's men ännu inte riktigt kommit till skott. Men vid nästa majoinköp kommer lotten att falla på denna!
Radera